In onze vorige blog kon je al lezen dat Mocreate van richting is veranderd. Zo zijn we gestopt met onze online & social media activiteiten en gaan we binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. We vertellen je hier graag meer over! 

Waarom?
Ruim 12 jaar geleden hebben wij als eerste in de markt een succesvolle webshop voor mobiele gebruikers opgezet, waarbij je mobiele content zoals beltonen en games kon downloaden. In de jaren die volgden, ontwikkelden we diverse mobile portals, apps en advertising mogelijkheden. Ook hebben we diverse klussen op gebied van online & social media gedaan. Hoewel we hier veel plezier in hebben gehad, ligt ons hart toch echt bij mobile advertising en de exploitatie van mobiele apps en sites. Daarom hebben we ervoor gekozen om hier verder mee te gaan en daar onze volledige aandacht op te richten.

Wat doen we nu?
Momenteel zijn we bezig om de Samsung GO app en mobiele site volledig te vernieuwen. We gaan hiermee in contact met onze gebruikers en onderzoeken wat ze belangrijk vinden. Op basis daarvan passen we hier de strategie op aan. Een tipje van de sluier: de app zal binnenkort verder gaan onder een nieuwe naam, met een nieuw uiterlijk en misschien wel met totaal nieuwe functionaliteiten!

Ben je benieuwd naar het resultaat? Houd dan onze website in de gaten! Wil je graag content aanbieden via onze app? Neem dan contact op met Roel.

Lijkt het je leuk om mee te werken aan de vernieuwing van Samsung GO en het plannen van de mobiele campagnes die we daar op draaien? We zoeken namelijk nog een traffic medewerker. Of misschien ben je wel op zoek naar een creatieve en gezellige kantoorruimte? Ons huidige kantoorpand staat te huur.  Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden binnen Samsung GO? Neem dan contact met ons op!