Meer dan 20% van alle e-commerce aankopen in Nederland vindt plaats via een mobiel apparaat. En dankzij de hoge penetratie smartphones en tablets blijft het aantal mobiele kopers groeien. Het is dus van wezenlijk belang om continu te innoveren, zodat de consument de weg kan vinden naar je bedrijf of product. Mocreate loopt voorop met de nieuwste ontwikkelingen en wij helpen je graag om inhoud en vorm te geven aan jouw mobiele ambitie.

Ruim 14 jaar geleden hebben wij als eerste in de markt een succesvolle webshop voor mobiele gebruikers opgezet. Via dit platform kunnen mobiele gebruikers onder andere beltonen, wallpapers, games en video’s downloaden voor hun mobiele telefoon.

Met de start van dit download portal hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van unieke mobile marketingconcepten voor bijvoorbeeld branding, productpromoties of productintroducties. Daarnaast zetten wij succesvolle mobile advertising campagnes op. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij mobile campagnes zeer flexibel inzetten en richten op jouw doelgroep en locatie.

Wij coördineren de volledige campagne en sturen op conversie, wat resulteert in slagvaardigheid en kostenbesparing. Bij ons staat het creëren van een unieke beleving die de verwachting van de mobiele gebruiker overtreft voorop.

Succesvolle mobiele campagnes

Neem contact op via  informatie@mocreate.nl om te kijken hoe wij onze doelstelling voor jou kunnen waarmaken!