Samsung GO App wordt voortgezet onder nieuwe naam Skoep

Den Haag, 1 oktober 2015Mocreate, specialist in mobiele marketing, neemt de Samsung GO app en de mobiele portal over van Samsung. De app is compleet vernieuwd en wordt vandaag geïntroduceerd onder de naam Skoep. Mocreate ontwikkelde Samsung GO in 2012 in samenwerking met Samsung. Inmiddels heeft de app in Nederland meer dan 1 miljoen unieke gebruikers per maand en een hoge reviewscore in de Google Play Store. Met Skoep wordt voortgebouwd op dit succes. Voor de introductie van de vernieuwde app is de functionaliteit aanzienlijk uitgebreid en is de interface verbeterd. Bovendien is Skoep nu ook beschikbaar voor alle Android-gebruikers*.

De overname van Samsung GO en de bijbehorende gebruikerscommunity biedt interessante kansen voor Mocreate. “We zien veel potentie in het verder ontwikkelen van de app, zowel qua content als in de groei van het aantal gebruikers. Ons doel is om voor het einde van het jaar 1,5 miljoen actieve gebruikers te hebben”, zegt Roel van Eersel, directeur van Mocreate. “Samsung GO is in de afgelopen jaren erg succesvol geweest en ook een aantrekkelijk platform gebleken voor adverteerders en partners die op zoek zijn naar meer mobiel bereik. Dit succes willen wij met Skoep voortzetten en verder uitbouwen.”

Nieuwe gebruikers
Mocreate wil groei realiseren door onder meer nog beter tegemoet te komen aan de persoonlijke wensen van gebruikers. Daarvoor is Skoep uitgebreid met Instagram en is het makkelijker om populaire video’s en entertainment-updates zoals tweets van BN’ers te volgen. De komende maanden worden bovendien verschillende nieuwe pagina’s toegevoegd waaronder Eten & Drinken, Fit & Gezond, Regio Nieuws & Evenementen en Positief Nieuws. Hiermee verwacht Mocreate nieuwe gebruikers aan te spreken die met Skoep eenvoudig relevante informatie en leuke updates kunnen ontdekken.

Skoep blijft gratis en is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Google Play Store. Huidige gebruikers van Samsung GO kunnen de app simpelweg updaten naar Skoep.

*Voor gebruikers van smartphones met iOS of Windows Phone bieden we de mobiele site van Skoep: http://skoep.nl.