2013 zit er weer op, dus ook Mocreate maakt even de balans op. Voor Mocreate hebben de belangrijkste ontwikkelingen met name in de laatste 4 maanden plaatsgevonden. Eind september hebben we onze intrek genomen in ons kantoor aan de Koninginnegracht 60. Dit heeft ons energie en ruimte gegeven om een aantal belangrijke keuzes te maken. Want als een organisatie groeit, moet je goed kijken waar je kracht zit.

kerstkaart1314

Voor Mocreate zit deze op online, mobile en social media gebied. Dit vind je dan ook terug in ons vernieuwde logo. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe producten geïntroduceerd zoals de Online, Mobile & Social Media Performance Scan waarmee we bedrijven en organisaties helpen om snel in kaart te brengen waar ze staan op online & social media gebied. Met behulp van een paar korte stappen kunnen we deze kanalen naar een hoger plan brengen.

Qua mobile advertising hebben we dit jaar diverse nieuwe adverteerders mogen verwelkomen. Goed om te zien dat grote merken nu ook kiezen voor het Samsung Mobile Ad Network. Maar dat betekent niet dat deze markt al volwassen is, want ook al zit de consument vaker op mobiele sites dan ooit tevoren, de adverteerder kiest vaak nog voor traditionele online media. Dus kansen genoeg voor 2014!

Met de Olympische Winterspelen, het WK Voetbal & het WK Hockey in het vooruitzicht belooft het een mooi en spannend jaar te worden. Wij gaan er in ieder geval weer een mooi, gezond en succesvol 2014 van maken! Kom in het nieuwe jaar gerust eens langs om te kijken wat Mocreate voor jou of je relaties op online, mobile of social gebied kan betekenen.

Fijne jaarwisseling!

Het Mocreate team!