denhaag_blogarjana

Als bedrijf met Haagse roots zijn we blij dat we onze stad professioneel in het zonnetje mogen te zetten. Vanaf mei 2014 zijn wij samen met Den Haag Marketing begonnen om de stad en het topsportbeleid online flink te promoten. Wellicht ben je ons al tegengekomen? Aan de hand van mobile advertising, Facebook advertising en zoekmachinemarketing zorgen wij ervoor dat de stad Den Haag en haar evenementen onder jouw aandacht worden gebracht.

Den Haag heeft alles:  Waar kun je nu ’s ochtends even een verfrissende duik in de zee nemen of na je werk uitwaaien en borrelen op het strand? Beleef de bruisende combinatie van stad en strand waar het hele jaar door talloze evenementen worden georganiseerd. Denk aan live muziek in strandtenten, bij de terrasjes op de grote markt of op de grachten. Naast veel gezellige boetiekjes zijn ook de grote merken vertegenwoordigd in de binnenstad. Daarnaast is aan ‘groen’ geen gebrek: In de stadsparken en natuurgebieden langs de kust kun je lekker zonnen en BBQ’en.

Als bedrijf gevestigd in ‘Het Haagse’ zetten wij ons graag in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen van Den Haag komen genieten. Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen social media en Google via smartphone, tablet of PC. Daarom kozen wij voor online- en mobile advertising om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. We zetten Google AdWords in om mensen te bereiken die door hun zoekopdrachten aangeven er even tussen uit te willen, maar zorgen ook voor Facebook advertenties om de ‘streams’ van de gewenste doelgroep bereiken.  We schrijven advertentieteksten die nieuwsgierigheid en belangstelling opwekken. Oftewel, teksten waar je enthousiast van wordt en denkt: “Den Haag, daar is wat te doen! Toch eens even kijken.”

Den Haag staat tijdens deze zomer geheel in het teken van topsport. Mocreate zorgt ervoor dat ook dit niemand uit regio Den Haag ontgaat. Parallel aan spectaculaire wedstrijden in het buitenland zoals het WK Voetbal wordt er in Den Haag gestreden voor nationale en internationale titels o.a. tijdens de Hockey World Cup en zijn er dagelijks op het strand wedstrijden op topniveau. Aantrekkelijke mobile-en display banners met winacties voor Den Haag Topsport zien alleen mensen uit regio Den Haag voorbij komen. Hagenaar of toerist, als je tot de doelgroep behoort kom je ons tegen!

Ben jij ook benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf mensen tot actie kunnen aanzetten? Neem dan nu contact met ons op.