In het afgelopen decennium heeft mobiel gebruik zich erg ontwikkeld en met de opkomst van smartphones en tablets is de user experience ook aanzienlijk veranderd. Waar vroeger de mogelijkheden beperkt waren, zijn tegenwoordig de mogelijkheden eindeloos.

Ruim 10 jaar geleden hebben wij, als eerste in de markt, een succesvolle webshop voor mobiele gebruikers opgezet. Via dit platform kunnen mobiele gebruikers onder andere beltonen, wallpapers, games en video’s downloaden voor hun mobiele telefoon. Deze webshop voldeed echter niet meer aan de eisen van nu. Daarom hebben wij voor Samsung Electronics Benelux B.V. een nieuwe portal ontworpen die geoptimaliseerd is voor smartphones, tablets en computers. Zo wordt de portal voor iedere bezoeker juist weergegeven.

Via de responsive portal ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws, actuele verkeersinformatie,  lopende Samsung promoties en van de allernieuwste Samsung accessoires. Ook kinderen zijn van harte welkom op de responsive portal. Zij kunnen hier educatieve games spelen of leerzame televisieprogramma’s kijken. Je kunt de responsive portal hier zelf bekijken. Wil je meer over dit project weten? Neem dan een kijkje in onze portfolio.