Wij zijn Skoep. En wij geloven dat al het nieuws voor iedereen beschikbaar moet zijn in 1 app. En dan natuurlijk ook nog gratis. Van de grote nationale en internationale kranten tot het streek en buurtblad.

Nu zijn wij ook op visueel vlak continu bezig om verbeteringen door te voeren. Dus hoe kunnen wij de app visueel gezien nog meer optimaliseren zodat de consument hier profijt van heeft en wij nog meer adverteerders aan ons kunnen binden. Daarnaast breiden wij de Skoep app regelmatig uit. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de wensen van de consument en van de klant.

Ook zijn wij continu bezig om onze presentaties naar klanten toe te verbeteren. Wij zijn dus op zoek naar iemand die verrassende creatieve concepten voor A-merk adverteerders visueel ontwikkelt. Deze concepten bedenken en visualiseren wij voor mobiel.

Het team waarin je werkt bestaat uit mensen met een verschillende achtergrond die allemaal bezig zijn met het optimaliseren van de app. Deze experts zullen jou helpen!

Je functie 

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een uitstekende stagiair(e) die ons op het visuele vlak helpt met het optimaliseren en uitbreiden van de app. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die mee kan denken over de vorm van concepten en presentaties en die in staat is deze te visualiseren.

Het is een leerzame stage, waarin je in 3 tot 6 maanden (afhankelijk van je opleiding), alvast ruime en relevante werkervaring op kan doen voor na je studie. Tijdens de stage krijg je voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Profiel stagiair

Wij zoeken een creatief en communicatief talent. Je hebt passie voor mobiel en je vindt het leuk mee te werken aan het succes van deze app en van onze voorstellen voor adverteerders.

Je bent iemand die:

  • Een HBO-opleiding (evt MBO 4ejaars) volgt in de richting grafische vormgeving/media/creatie
  • De lat hoog legt, goed kan communiceren, enthousiast is en zowel goed zelfstandig kan werken als in teamverband
  • Ervaring heeft met Indesign / Photoshop / Prezi / Powerpoint
  • Kan nadenken over mediaconcepten en die deze concepten kan visualiseren
  • Affiniteit heeft met nieuws,media en mobiel

Periode

Wij hebben per direct een stageplek beschikbaar, bij voorkeur voor een periode van 4 tot 5 maanden voor 40 uur per week. Het gaat om een meeloopstage.

Interesse?
Stuur je gegevens (NAW, opleiding, studiejaar), motivatie en CV naar Laura Steijger (info@skoep.nl)