• MyRadio

MyRadio is het nieuwste product van de Sky Radio Group. Met de app kies je jouw muziek op het moment dat jij dat wilt, waar je dat wilt. Jij bepaalt welke nummers je wel en niet wilt horen en de app past zich aan naar jouw muzieksmaak. Voor de promotie van dit product heeft de Sky Radio Group gekozen voor de inzet via de Samsung GO app. Dit netwerk heeft alles om de juiste doelgroep te bereiken: mobiele gebruikers tussen de 15 en 65 jaar.

In deze campagne hebben wij, naast de gebruikelijke posities, gekozen voor een unieke positie om MyRadio te promoten. Op de widget van de Samsung GO app plaatsten wij een MyRadio button. De button liet een speciale landingspagina zien als de MyRadio app nog niet geïnstalleerd was met uitleg en informatie over MyRadio en een downloadlink. Als de gebruiker de MyRadio app had geïnstalleerd dan opent de MyRadio app direct als op de button werd gedrukt.

Benieuwd naar wat ons Mobile Ad Network voor jou als adverteerder kan betekenen? Neem dan contact op via informatie@mocreate.nl.